Skip to the content

Vechtsport en zelfverdediging in Brielle

Veel vechtsporten die ook voor zelfverdediging worden gebruikt gaan uit van situaties waarin men tegenover een of meerdere tegenstanders komt te staan. Ook in de Muay Thai training leer je hier mee om te gaan. Veel mensen denken dat Muay Thai alleen in de ring beoefend wordt, maar niets is minder waar. Het is een hele mooie vechtkunst die perfect toepasbaar is voor zelfverdediging.

De technieken die je leert bestaan uit onder andere stoten, trappen, afweren en worpen. Daarnaast leer je los te komen uit allerlei grepen, of hoe je je tegen bijvoorbeeld een mes of ander wapen kunt verdedigen.

Daarnaast gaan wij uit van een full contact gevecht (uiteraard met bescherming zoals bokshandschoenen en gebitsbescherming). Het grote voordeel hiervan is, dat je in een gecontroleerde omgeving leert hoe je je, fysiek én mentaal, staande kunt houden in een dergelijke situatie.

Een enorm voordeel in elke situatie waarin je je onverhoopt moet verdedigen! Wees gerust: echte full contact gevechten doe je alleen als je dat zelf wilt en een gevorderd niveau hebt bereikt. Een gevleugelde uitspraak bij onze beoefenaars is: 'Je kunt je beter tijdens de training leren te verdedigen, dan buiten op straat!'. En zo is het natuurlijk ook.

Wil jij een keer uitproberen of onze training iets voor je is? Neem dan een gratis proefles. Meer informatie vind je hier.

Gratis proefles!

Wil je kijken of een van onze trainingen iets voor je is? Volg een gratis proefles!

PowerSports Brielle

Wil je meer weten? Neem gerust contact op!

Mail: info@powersportsbrielle.nl

Bel of app: 06-81057214.

Meer informatie over PowerSports!

Word nu lid van PowerSports Brielle!

Ben je klaar om aan de slag te gaan? Meld je nu aan als lid!