Skip to the content

PowerSports Brielle is ingeschreven bij het Jeugdfonds Sport

Te weinig geld om uw kind te laten sporten?

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur maakt het voor kinderen mogelijk om te kunnen sporten, ook als hun ouders daarvoor niet de financiële middelen hebben.

Het is belangrijk dat kinderen en jongeren kunnen sporten. Niet alleen omdat het leuk is, maar omdat het belangrijk is voor de persoonlijke ontwikkeling van kinderen. Kinderen leren samenwerken, merken waar ze goed in zijn waardoor het zelfvertrouwen groter wordt en het concentratievermogen wordt beter. Een kind dat lekker in z’n vel zit, presteert beter thuis, op school en op straat.

PowerSports Brielle en het Jeugdfonds Sport & Cultuur willen dat alle kinderen en jongeren tussen de 0 en 18 jaar kunnen sporten. Ook als er thuis weinig geld is. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie en eventueel spullen zoals sportkleding.

Hoe werkt het?

Stap 1: Vraag aan de juf, meester, buurtsportcoach, schuldhulpverlener, medewerker sociaal wijkteam of hij/zij een aanvraag voor je kan doen. Degene die de aanvraag doet, noemen we ‘de intermediair’. Binnen drie weken hoort de intermediair of de aanvraag is goedgekeurd.

Stap 2: Zodra de aanvraag is goedgekeurd, meld je je kind aan bij PowerSports Brielle. Dit kan heel eenvoudig via de website.

Stap 3: Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie direct aan PowerSports Brielle. Je kind kan gelijk beginnen!

Een aanvraag doen?

Download hier de ouderkaart, vul die in en neem de kaart mee naar de intermediair. Zo kan er snel en gemakkelijk een aanvraag gedaan worden.

Kijk voor meer informatie op https://jeugdfondssportencultuur.nl

 

Gratis proefles!

Wil je kijken of een van onze trainingen iets voor je is? Volg een gratis proefles!

PowerSports Brielle

Wil je meer weten? Neem gerust contact op!

Mail: info@powersportsbrielle.nl

Bel of app: 06-81057214.

Meer informatie over PowerSports!

Word nu lid van PowerSports Brielle!

Ben je klaar om aan de slag te gaan? Meld je nu aan als lid!