Skip to the content

Sportaanbod Powersports Brielle

Powersports Brielle biedt verschillende mogelijkheden om te sporten. Zo is er het Muay Thai kickboksen, de CrossTraining, de MixedFight Kids training voor de jeugd.

Alle trainingen zijn groepstrainingen. Dit houdt in dat je altijd wordt gemotiveerd om je training zo effectief mogelijk te laten zijn. De trainers zijn ervaren in hun sport en altijd bereid je extra uitleg te geven. Belangrijke kernpunten vinden wij: goede begeleiding, de juiste techniek en voor iedereen de juiste intensiteit. Daarnaast vinden wij een goede sfeer belangrijk!

Muay Thai kickboksen

Bij het Muay Thai kickboksen leer je behalve de technieken uit het Dutch style kickboksen, ook technieken uit de traditionele Thaise gevechtssport Muay Thai. Denk hierbij aan aan elleboogtechnieken, verschillende trap- en knie-technieken, clinchen en het omvergooien van je tegenstander. Vaak voegen wij hier elementen uit andere gevechtssporten aan toe om het plaatje compleet te maken.

CrossTraining

De CrossTraining is een zeer intensieve combinatie van gewichtheffen, HIIT-training, conditietraining en obstacle racing. Je maakt gebruik van halters, kettlebells, rekstokken en je eigen lichaamsgewicht! Tijdens deze training bouw je niet alleen kracht op, maar ook je conditie wordt veel beter. Uiteraard kun je op je eigen niveau beginnen! Alle oefeningen worden duidelijk uitgelegd en kun je al dan niet met een zwaarder of lichter gewicht uitvoeren.

MixedFight Kids

Voor de jeugd hebben wij een leuke, intensieve en vooral gevarieerde les: MixedFight Kids! Tijdens deze vechtsportles leren kinderen niet alleen zichzelf te verdedigen, maar ook zelfvertrouwen, zelfbeheersing, respect en doorzettingsvermogen. De les bestaat uit een pittige warming up, veel technieken oefenen en als het kind het wil, sparren met een tegenstander. De jongste kinderen leren de technieken spelenderwijs aan, de wat oudere kinderen kunnen al wat meer gericht trainen.

 

Meer weten?

Zoals je ziet bieden wij een gevarieerd sportaanbod! Iedereen is van harte welkom om mee te doen en deel uit te maken van de PowerSports familie!

Wil je weten of deze sporten iets voor jou zijn? Neem dan contact op voor een gratis proefles!

Gratis proefles!

Wil je kijken of een van onze trainingen iets voor je is? Volg een gratis proefles!

PowerSports Brielle

Wil je meer weten? Neem gerust contact op!

Mail: info@powersportsbrielle.nl

Bel of app: 06-81057214.

Meer informatie over PowerSports!

Word nu lid van PowerSports Brielle!

Ben je klaar om aan de slag te gaan? Meld je nu aan als lid!