Skip to the content

Wat is CrossFit?

CrossFit is een intensieve manier van fitness die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert in één trainingsvorm. Gedurende de training worden functionele bewegingen op een gevarieerde manier in een hoge intensiteit zo snel mogelijk uitgevoerd. De filosofie achter CrossFit is om niet te specialiseren in één specifiek sportonderdeel, maar zo veelzijdig mogelijk te trainen.

Bij de training in Brielle wordt er gebruikgemaakt van onder andere barbells, dumbbells, kettlebells, tractorbanden, zandzakken, touwen en pull up bars. De oefeningen bestaan voornamelijk uit natuurlijke lichaamsbewegingen zoals duwen, (op)trekken, stoten, werpen, tillen, springen, klimmen en rennen. Het doel van CrossFit is om ongeacht leeftijd, beroep of fysieke gesteldheid, zo snel mogelijk fit en gezond te worden.

Lees hier meer informatie over de CrossFit training

Wat is het verschil tussen CrossFit en CrossTraining?

CrossFit is een beschermde merknaam. Dit houdt onder andere in dat, om het CrossFit te mogen noemen, je als aanbieder een (dure) licentie moet betalen. Deze kosten worden uiteraard verwerkt in het abonnement. Aangezien wij de kosten voor onze leden interessant willen houden, noemen wij het gewoon CrossTraining. Verder is er geen noemenswaardig verschil. Doe er dus je voordeel mee ;-)

Wacht niet langer en volg nu een gratis proefles!

Gratis proefles!

Wil je kijken of een van onze trainingen iets voor je is? Volg een gratis proefles!

PowerSports Brielle

Wil je meer weten? Neem gerust contact op!

Mail: info@powersportsbrielle.nl

Bel of app: 06-81057214.

Meer informatie over PowerSports!

Word nu lid van PowerSports Brielle!

Ben je klaar om aan de slag te gaan? Meld je nu aan als lid!