Skip to the content

Een pure healthy lifestyle

Wij vinden het belangrijk dat mensen met plezier een pure, healthy lifestyle kunnen volgen. Daarom biedt sportschool PowerSports Brielle verschillende sporten en trainingen aan, waarmee je kunt afvallen, fitter worden of kracht opbouwen. Ook voor de liefhebbers van vechtsporten bieden wij mogelijkheden!

Dus woon je in de buurt van Brielle, Hellevoetsluis of Oostvoorne en ben je op zoek naar de beste manier om healthy te worden? Kom dan snel eens langs om kennis te maken met onze pure no-nonsense fitness trainingen, zoals CrossTraining en Muay Thai kickboksen. Voor de jeugd hebben wij de MixedFight Kids lessen. Wij bieden een goede sfeer en enthousiaste medesporters, waardoor je vanzelf het beste uit je zelf haalt.

Health bereik je door training, mindset en pure voeding

Het leven bestaat natuurlijk niet puur uit trainen. Een healthy lifestyle bestaat uit diverse aspecten. Daarom kunnen wij samen met jou kijken naar je voeding, je dagelijkse bezigheden en wat jou stimuleert om door te gaan.

De trainers van PowerSports zijn zelf ook zeer ervaren sporters en kunnen jou begeleiden met je healthy lifestyle. Door onze pure, eerlijke trainingen boek je snel resultaat, zonder dat het je veel geld kost. Na iedere training van PowerSports Brielle voel je je weer helemaal healthy!

Bekijk ons sportaanbod om te kijken welke sport het beste bij jou past! De openingstijden vind je hier.

Gratis proefles!

Wil je kijken of een van onze trainingen iets voor je is? Volg een gratis proefles!

PowerSports Brielle

Wil je meer weten? Neem gerust contact op!

Mail: info@powersportsbrielle.nl

Bel of app: 06-81057214.

Meer informatie over PowerSports!

Word nu lid van PowerSports Brielle!

Ben je klaar om aan de slag te gaan? Meld je nu aan als lid!