Skip to the content

MIXEDFIGHT KIDS

Voor kinderen van 6 - 13 jaar bieden wij een leuke, zeer gevarieerde en vooral veilige training.

Door de combinatie van verschillende vechtsporten zoals Muay Thai kickboksen en judo, leert uw kind diverse vechtsporttechnieken, maar ook zaken als valbreken, ontwijken en natuurlijk tegen een stootje te kunnen.

WAARUIT BESTAAT DE MIXEDFIGHT KIDS-TRAINING?

Tijdens de training leert uw kind op een verantwoorde manier MixedFight, maar we doen ook regelmatig spelletjes en oefeningen die de kracht, conditie en motoriek verbeteren.

De training bestaat uit een warming-up, diverse stoot-, trap- en verdedigingstechnieken, worpen en houdgrepen. De oudere kinderen kunnen, als ze dat zelf willen, ook een wedstrijdje met elkaar doen (sparren). Uiteraard met bescherming en altijd onder begeleiding.

Alle oefeningen zijn afgestemd op de mogelijkheden van uw kind, zodat het op een leuke en vooral veilige manier kan sporten. De training wordt begonnen en beëindigd met elkaar te groeten en te bedanken voor de les.

KLEDING EN BESCHERMING

Om de eerste training te kunnen volgen, zijn een sportbroekje (kort of lang) en t-shirt voldoende. Als uw kind vaker traint, zijn bokshandschoenen, scheenbeschermers en een gebitsbeschermer verplicht. Deze kunt u bestellen bij diverse webshops zoals fightshop4u.nl of bestfightshop.nl.

‘IS VECHTSPORT IETS VOOR MIJN KIND?’

Als u zich afvraagt of vechtsport iets voor uw kind is, kunt u hier lezen waarom wij vinden dat de MixedFight Kids-training een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van uw kind kan leveren: vechtsport voor kinderen.

MEEKIJKEN MET UW KIND

Veel kinderen vinden het prettig als een of beide ouders of verzorgers aanwezig zijn. U kunt daarom altijd tijdens de training meekijken.

TIJD EN KOSTEN

De MixedFight Kids-training wordt gegeven op vrijdag van 18:00 - 19:00 uur. De kosten bedragen € 17,50 per maand.

MEER WETEN?

Als u vragen heeft over MixedFight Kids, een training wilt bijwonen of een proefles wilt volgen, kunt u vrijblijvend contact opnemen. Wij beantwoorden uw vragen uiteraard graag!

Gratis proefles!

Wil je kijken of een van onze trainingen iets voor je is? Neem dan een gratis proefles!

PowerSports Brielle

Wil je meer weten? Neem gerust contact op via tel: 06-81057214.

Bekijk hier onze contact gegevens.

Meer informatie over PowerSports!

PowerSports Brielle Blog

Word nu lid van PowerSports Brielle!

Ben je klaar om aan de slag te gaan? Meld je nu aan als lid!